Lager

Hur vi Arbetar

Vi på CJ Transport har nu flyttat in i nya stora lokaler på Tuna Gårdsväg i Tumba, vi kommer fortsättningsvis att erbjuda lagring för våra befintliga kunder och givetvis välkomna nya kunder för lagring. Det kommer att finnas tillgång för både nattlossning på lagret via nattfack och truckar.

Lager i 3 temperaturzoner.

Vi kan idag erbjuda lagring i tre temperaturer, torrgods, kylgods och fryst gods. Vi erbjuder även mindre uppdrag vad gäller ordersammanställning för utleverans till kund.
Vi erbjuder även övernattningsrum som är belägna i anslutning till vår omexterminal. Dessa är för tillfället uthyrda men vid intresse hör gärna av er så sätter vi er på kö.

Vi kommer givetvis även att sköta distribution åt våra samtliga kunder om så önskas. Bilar kommer att finnas tillgängliga för alla önskemål, bl. a. kyl- och frysbilar. Ni är alla välkomna att höra av er till oss angående lagerhyra och transporter, självklart så kommer vi även att hjälpa till med era transporter till de flesta destinationer i Sverige.

Omlastning.

I samma byggnad som vårt lager har vi idag en omlastningsyta om ca 300 m2 där vi tar emot gods för utleverans senare samma dag. Omex terminalen är bemannad från 04.00 och innan dess finns möjlighet till nattlossning.

CJ har under 2011 utökat antalet anställda från 12 till 30 personer samt att vi har mer än fördubblat vår omsättning som nu kommer ligga strax under 30 miljoner kronor per år.

En liten resa i CJ Transports lager